Frikadeller
Spring til opskrift
Frikadeller er noget der går i god jord herhjemme. De her er dejlig bløde og saftige inden i, også er de meget nemme at lave.

Ingredienser
- 400 g hakket svin
- 2 æg
- 1 stort løg
- 2 dl havregryn
- 2 dl hvedemel
- 3 tsk salt
- 2 tsk peber
- Vand
- Margarine til stegning
Instruktioner
- Kom kødet og æg i en stor skål og rør det sammen. Du kan med fordel bruge hænderne, men du kan også bruge kødkrogen på køkkenmaskinen
- Han løg i tern og kom dem op i massen sammen med havregryn, hvedemel, salt og peber og rør igen rundt
- Kom vand i lidt af gangen, og fortsæt til du synes farsen har en sammenhængende våd konsistens
- Smag evt til med salt og peber, hvis du ønsker mere smag
- Varm en stor pande op med margarine på
- Form frikadeller med to skeer og kom dem på panden
- når de har fået en mørk gylden farve vender du dem
- Når begge sider har fået farve, kommes de i et ildfast fad (det er vigtigt at de ikke ligger ovenpå hinanden)
- Bag frikadellerne færdig i en 180 grader varm ovn på varmluft i ca. 25 minutter
Del indlæg:
Send kommentar