Kartoffelsalat
Spring til opskrift
Om sommeren er kartoffelsalat noget vi i min familie nyder meget af når der skal noget koldt og lækkert tilbehør til f.eks kød og salat. Denne opskrift er en af de mere kalorielette, men det kan bestemt ikke smages.

Ingredienser
- 1,5 kg kolde kogte kartofler uden skræl
- 500 g creme fraiche 9%
- 1 stort løg
- 1 stort bundt purløg
- 3 spsk mayonnaise
- Salt
- hvidt peber
Instruktioner
- Kom creme fraiche op i en skål
- Hak løget fint og snit purløg og kom det op i skålen
- Tilføj mayonnaise
- rør rundt
- Smag til med salt og peber
- Skæt kartoflerne i mundrette bidder og kom dem op i dressingen og rør rundt
- Smag igen til med salt og peber
- Lad det gerne stå og hvile på køl i et par timer inden servering
Del indlæg:
Send kommentar