Lagkage med hindbærskum og bær
Spring til opskrift
Denne lagkage er meget frisk og lækker. Det syrlige blandet med det søde og det friske er en rigtig god kombi. Den falder i god jord hos både børn og voksne herhjemme.

Ingredienser
- 1 pakke chokolade lagkagebunde
- 1 bakke friske hindbær
- 1 bakke friske blåbær
- 5 dl. piskefløde
- 500 g. frosne hindbær
- 2 tsk. citronsaft
- 3 spsk. Perfekt sød
- 2 tsk. vaniljesukker
Instruktioner
- Opkog hindbær med citronsaft, vaniljesukker og perfekt sød i en lille gryde.
- Lad det simre ved lav varme i ca. 10-15 minutter.
- Sæt til afkøling lige så snart det er kogt op.
- Blend det med en stavblender.
- Pisk 5 dl fløde til flødeskum og kom hindbærkompotten i og vend det rundt.
- Del hindbærskummet op i 3 lige dele.
- Læg den første bund på et serveringsfad.
- Smør herefter med den ene del af hindbærskummet.
- Kom derefter endnu en bund på og smør derefter med den anden del af hindbærskummet.
- Kom nu den sidste bund på og smør den sidste del af hindbærskummet på.
- På toppen pyntes kagen med friske hindbær og blåbær.
Del indlæg:
Send kommentar